یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا توزیع شد | قیمت واکسن وارداتی چقدر است؟ فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن آیفون بجای شیائومی آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی شود | دیابتی های مشهدی قربانی داروخانه های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟
سرخط خبرها

آخرین جزئیات از واژگونی اتوبوس ایرانی در عراق | هویت فوتی‌های مشهدی هنوز مشخص نیست

  • کد خبر: ۱۸۱۴۳۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷
آخرین جزئیات از واژگونی اتوبوس ایرانی در عراق | هویت فوتی‌های مشهدی هنوز مشخص نیست
مدیرکل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به تشریح آخرین جزئیات از حادثه واژگونی اتوبوس زائران کربلا پرداخت.

محسن ذاکریان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز عنوان کرد: آخرین بررسی‌ها نشان می‌دهد که پنج فوتی در حادثه واژگونی اتوبوس بودند که چهار زائر ایرانی و یک زائر نیز عراقی بوده است.

در حال حاضر، همکاران امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مستقر در مرز مهران با عبور از مرز به سمت نجف در حال حرکت هستند تا ضمن تحویل فوتی‌ها و مصدومان، این افراد را به خاک کشور بازگردانند.

ذاکریان اضافه کرد: هنوز اطلاعی از هویت افراد فوت شده در اختیار نداریم. اما بنا به گفته معاونت امور زیارت استانداری خراسان رضوی، چهار زائر مشهدی همگی خانم بوده‌اند.

انتقال مصدومان خراسانی به آبادان و خرمشهر

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی نیز در ارتباط با آخرین وضعیت حادثه واژگونی اتوبوس زائران ایرانی عنوان کرد: علاوه بر فوتی‌های ذکر شده، یازده نفر از مصدومان این حادثه نیز خراسانی بوده‌اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد ادامه داد: آخرین بررسی‌های ما نشان می‌دهد مصدومان اعلام شده به بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان و بیمارستان خرمشهر اعزام شده‌اند و ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در حال مکاتبه با همتای خویش در آبادان است تا از وضعیت سلامتی زوار خراسانی آگاهی یابیم.

وی ادامه داد: هم اینک تماسی با فرمانداران محترم آبادان و خرمشهر داشتیم و این عزیزان نیز با حضور در بیمارستان، پیگیر وضعیت این حادثه هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->